Vacature logopedist

Vacature logopedist

LOGOPEDIST VOOR MOOIE SO-LOCATIE GEZOCHT!

Voor onze speciaal onderwijs locatie(s) zijn wij op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een zelfstandig werkende logopedist om op locatie bij een nieuwbouw school voor speciaal onderwijs van onze samenwerkingspartner Heliomare aan de slag te gaan!

ONZE PRAKTIJK

KennemerFysio & KennemerLogo is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, logopedie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie en (kinder-)oefentherapie in Alkmaar. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en BrainMoves.
We zijn een gevarieerd en dynamisch team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. We werken veel samen met oa. scholen voor speciaal, maar ook regulier (basis-) onderwijs, consultatiebureau’s en jeugdartsen in onze regio.
Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft om onze logopediesectie te versterken en aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

DE FUNCTIE

 1. Het betreft een fulltime functie. Uiteraard zijn er ook mogelijkheden om slechts een gedeelte van de vacature (parttime) in te vullen.
 2. De functie zal worden ingevuld op een nieuwbouwlocatie in Heerhugowaard. Op deze locatie zal onze samenwerkingspartner Heliomare de Ruimte gehuisvest gaan worden.
  • Je zal hier werkzaam zijn als eerstelijns logopedist, samen met een andere eerstelijns logopedist vanuit ons team. Daarnaast wordt er uiteraard samengewerkt met de interne logopedisten.
  • De doelgroep bestaat uit:Kinderen van 4 t/m 18 jaar met een lichamelijke en/of verstandelijke beperking, langdurig ziekte en/of een beperking zoals oa. autismespectrum stoornis.
 3. Als aanvulling op bovenstaande vacature hebben we ook nog opties voor invulling van uren op een school voor regulier onderwijs, speciaal onderwijs (ZMLK) en op onze praktijklocatie.
 4. Ervaring met Intramed (Plus) is prettig, Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en het AGB-register zijn vereist.

WIJ BIEDEN

 • Werken binnen een gezellig multidisciplinair team.
 • Mogelijkheden tot (administratieve) ondersteuning, onder andere door onze praktijkondersteuner.
 • Betaald disciplineoverleg met onze andere logopedisten (en/of fysio-, kinderfysio-, oefentherapeuten)
 • Reiskostenvergoeding.
 • Vergoeding van registratiekosten in het Kwaliteitsregister.
 • Bijdragen voor na- en bijscholing.
 •  
  BEN JIJ DIE GEDREVEN LOGOPEDIST DIE WIJ ZOEKEN? OF HEB JE NOG VERDERE VRAGEN?
  Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe collega te ontmoeten! Neem contact op via info@kennemerfysio.nl of via 072-5125702.

  We horen graag van je!
  Maaike Schouten en Suzanne Saarloos, praktijkhouders KennemerFysio & KennemerLogo