ZwangerFit

ZwangerFit is een eigentijdse actieve cursus voor vrouwen tijdens hun zwangerschap en de herstelperiode na de bevalling. Je kunt al starten met ZwangerFit vanaf je 16e week en doorgaan tot aan je bevalling. Het voordeel van zo vroeg in de zwangerschap starten is dat je conditie, fitheid en spierkracht nog vrij goed op niveau zijn. Door gericht te trainen is het makkelijker om dit zo lang mogelijk in stand te houden in de rest van je zwangerschap. Dit kan van positieve invloed zijn op de bevalling en hersteltijd daarna. Na de bevalling kun je na 6 weken alweer mee trainen. Iedereen kan aan ZwangerFit deelnemen, je hoeft niet erg sportief te zijn.

Tijdens de lessen wordt veel aandacht besteed aan het fit blijven en voorkomen van klachten, maar ook werken we aan de voorbereiding op de bevalling in een aantal theorie lessen. We bespreken allerlei onderwerpen over zwanger zijn en bevallen op een open en ontspannen wijze. Ook vrouwen die hun tweede of volgende kind krijgen kunnen fit blijven in de sportgroep en hun ervaringen delen.

Na het volgen van ZwangerFit lessen kan het leuk zijn om hier een vervolg aan te geven met onze cursus Babymassage. ZwangerFit deelnemers krijgen 15% korting.

Cursustijden en kosten

Neemt u voor de actuele cursustijden en kosten contact op via 072-5125702 of info@kennemerfysio.nl. In sommige gevallen komt ZwangerFit in aanmerking voor vergoeding door uw zorgverzekeraar.