Team

Maaike: Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, Shockwave, SI-therapeut, ZwangerFit, BrainMoves, Plagiocephalometrie (PCM)

Suzanne: Praktijkeigenaar, kinderfysiotherapeut, babymassage, Plagiocephalometrie (PCM) en SI-therapeut

Lisette: Praktijkondersteuner

Mijn naam is Lisette Way en ik ben drie ochtenden per week (maandag-, donderdag- en vrijdagochtend) werkzaam als praktijkondersteuner bij KennemerFysio & KennemerLogo. We hebben een gezellig en inspirerend team. Binnen het team probeer ik de niet-patiëntgebonden zaken zoveel mogelijk uit handen te nemen, zodat de fysiotherapeuten en logopedisten zich kunnen richten op het behandelen van de patiënt.

Tosca: Logopedist

Mijn naam is Tosca Bockhop en ik werk sinds september 2017 met veel plezier als logopedist bij KennemerFysio & KennemerLogo. Ik werk op de scholen De Vlindertuin en De Ruimte. Hier behandel ik voornamelijk kinderen met (ernstige) spraak-taalproblemen. Ik ben in november 1995 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Amsterdam en heb sindsdien met ouderen in een verpleeghuis en kinderen gewerkt (o.a. SBO). Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in jonge kinderen met voedingsproblemen en sta ik geregistreerd als preverbaal logopedist. In de nabije toekomst wil ik mij specialiseren in het geven van de Hanencursus aan ouderen. Mijn andere passie is dieren. Ik werk één dagdeel in de week bij stichting Zwerfdier, waar ik knuffel met de katten en de verblijven schoonmaak. Daarnaast heb ik een aantal cursussen en een opleiding op het gebied van alternatieve geneeswijzen voor dieren gevolgd. Ik woon samen met mijn 3 katten in het mooie Bergen, vlakbij het bos en de zee. Verder zijn mijn hobby’s paardrijden, wandelen, lezen en in mijn tuintje rommelen. Ik hoop u te ontmoeten op één van onze locaties!

Caroline: Logopedist

Nicoline: Logopedist

Debbie: Logopedist

Mijn naam is Debbie Engelsma en ik werk sinds augustus 2021 als logopedist bij KennemerFysio & KennemerLogo. Ik heb de opleiding logopedie op latere leeftijd afgerond aan de NCOI Hogeschool. Na de opleiding voor onderwijsassistent en vervolgens het conservatorium lichte muziek zang heb ik onder andere jarenlang zangles gegeven en veel met jonge kinderen gewerkt. Vanwege mijn interesse in de stem, spraak- en taalstoornissen en het werken met volwassenen en met kinderen, paste de omscholing tot logopedist precies bij mij. Ik werk op maandag op Heliomare de Ruimte in Bergen en op donderdag op Heliomare de Alk in Alkmaar. Hier behandel ik voornamelijk kinderen met ernstige spraak-taalproblemen. Op dinsdag en vrijdag ben ik aanwezig op de praktijk. Daar behandel ik voornamelijk (jonge) kinderen die nog niet spreken en kinderen met articulatie- en/of taalproblemen.

Dora: Fysiotherapeut, Kinderfysiotherapeut, Plagiocephalometrie (PCM) en Fitkids

Ik ben Dora, getrouwd en moeder van 2 lieve meiden. Ik ben fysiotherapeut en kinderfysiotherapeut. Al tijdens de opleiding voor fysiotherapie aan de HVA wist ik dat ik met kinderen wilde werken. Door de praktijklessen over pediatrie raakte ik helemaal geïnspireerd! Na ervaring te hebben opgedaan in de reguliere fysiotherapie in verschillende praktijken en gezondheidscentra in Amsterdam, ben ik in 2014 begonnen met de Master opleiding kinderfysiotherapie in Rotterdam. In 2019 heb ik vol trots mijn diploma behaald. Sinds 2016 werk ik als kinderfysiotherapeut in een praktijk in Noord-Holland. Daar heb ik veel ervaring opgedaan in het begeleiden/behandelen van zuigelingen, schoolkinderen met grof- en fijnmotorische klachten en begeleid ik daar een Fitkids groep. Wat ik zo leuk vind aan dit vak is de uitdaging in het stimuleren van kinderen (en hun ouders) tot bewegen en zien dat ze plezier en zelfvertrouwen daarin hebben! Als het kind weggaat met een lach weet ik, mission accomplished! Sinds maart 2021 kom ik elke maandag het team van Kennemerfysio versterken. Ik kijk er naar uit om nog meer kinderen en ouders te kunnen helpen!

Merel: Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o. en Fitkids

In 2016 ben ik begonnen met de opleiding Fysiotherapie in Leiden met het doel kinderfysiotherapeut te worden. Daarom ben ik na het afronden van mijn opleiding gelijk begonnen met werken bij KennemerFysio en zal ik in september beginnen met de Master Kinderfysiotherapie in Utrecht. Bij KennemerFysio behandel ik kinderen met zowel grof- als fijnmotorische problemen op verschillende basisscholen in Zaandam, Castricum en Heiloo. De ontwikkeling van het kind staat hierbij voorop. Het leukst aan werken met kinderen vind ik het creatief bezig zijn en het plezier tijdens het oefenen. Ik probeer op een leuke manier de doelen te behalen. Daarnaast vind ik het contact met ouders, verzorgers en verwijzers erg belangrijk.

Bauke: Fysiotherapeut, Dry Needling, Medical Taping

Mijn naam is Bauke Hoogeboom. Ik ben sinds 2016 werkzaam als fysiotherapeut en sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij Kennemerfysio. U kunt bij mij terecht voor alle klachten die onder reguliere fysiotherapie vallen. In de jaren heb ik mij onder andere gespecialiseerd in Dry Needling en Medical taping. Dit zijn 2 behandeltechnieken die vooral goed in te zetten zijn bij klachten als: spanningshoofdpijn, schouderklachten, rugpijn, spier/peesaanhechtingsproblematiek en ook vaak goed toe te passen bij andere houdings-/sportgerelateerde klachten.
Ik weet uit eigen ervaring hoe het is om geblesseerd te zijn en dat er niets fijners is om deze periode achter je te kunnen laten. Ik hoop daarom ook zoveel mogelijk mensen te kunnen helpen met een passend behandelplan en voorspoedige revalidatie.


Danique: Fysiotherapeut, Echografie, FysioFit

Ik ben Danique Deen. In 2018 ben ik afgestudeerd als fysiotherapeut en sinds 2019 met veel plezier werkzaam bij KennemerFysio. In de praktijk kunt u met diverse klachten bij mij terecht, waarbij ik het belangrijk vind dat de mensen zich direct op hun gemak voelen. Het kunnen helpen van mensen en de waardering van patiënten maakt dat dit vak mij heel veel voldoening geeft. Als fysiotherapeut word je continue geprikkeld en gestimuleerd, dat maakt dit vak zo ontzettend leuk. Ik ben op donderdag in de praktijk te vinden. Op de overige dagen ben ik als fysiotherapeut werkzaam in het Antoni van Leeuwenhoek ziekenhuis in Amsterdam.

Mijs: Oefentherapeut Mensendieck, kinderoefentherapeut i.o.

Ik ben Mijs Visser en met trots kan ik zeggen dat ik als eerste Oefentherapeut Mensendieck werkzaam ben bij Kennemerfysio.

Tijdens mijn opleiding aan de Hogeschool van Amsterdam werd het duidelijk: werken met kinderen vind ik het allerleukste. Kinderen zitten vol enthousiasme en eerlijkheid. Ik studeerde dan ook af met de afstudeerrichting ‘Kinderen en jongeren oefentherapie’. Ik zal voor een groot deel werkzaam zijn op verschillende basisscholen. Verder begeleid ik op de praktijk de Fitkids lessen en ga ik aan de slag gaan als Zwangerfit coach.

Mijn doel is om op spelenderwijs kinderen zelfverzekerder te maken en hun plezier te vergroten of terug te vinden. Wanneer ze vol trots en met een lach de behandelruimte verlaten is dat doel bereikt. In september zal ik het begeleidingstraject tot kinderoefentherapeut starten.