Vacature kinderfysiotherapeut (waarneming / vast)

Vacature kinderfysiotherapeut (waarneming / vast)

Collega gezocht! Enthousiaste Kinderfysiotherapeut (i.o.)

KennemerFysio is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie en logopedie. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en Brain Moves .

We zijn een jong, dynamisch, multidisciplinair team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Er is een fitnessruimte, grote (kinder)oefenzaal en er zijn meerdere kleinere behandelruimten.

Wij zijn per januari 2020 op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende kinderfysiotherapeut (i.o. mits eerste studiejaar is afgerond), die zin heeft om als waarnemer / vaste collega aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

  • De waarneming loopt van januari t/m juni 2020, na deze waarneemperiode is er mogelijkheid op behoud van vaste uren.
  • De functie bestaat aanvankelijk uit 2 tot 4 (school-)dagen per week, afhankelijk van de mogelijkheden en beschikbaarheid van de waarnemer.
  • Affiniteit en ervaring met het werken met kinderen is een vereiste.
  • De doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar, welke zowel op het regulier als op het speciaal basis onderwijs participeren. Naast het uitvoeren van individuele behandelingen, bestaat er ook de mogelijkheid Fitkids groepen te begeleiden.
  • Ervaring met Intramed (Plus)is gewenst, BIG-, CKR- en AGB-registraties zijn vereist.

Ben jij die gedreven kinderfysiotherapeut(e) die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief en CV of bel ons op 072-5125702

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos