Team

Maaike: Praktijkeigenaar, fysiotherapeut, Shockwave, SI-therapeut, ZwangerFit, BrainMoves, Plagiocephalometrie (PCM)

Suzanne: Praktijkeigenaar, kinderfysiotherapeut, babymassage, Plagiocephalometrie (PCM) en SI-therapeut

Elisa: Praktijkondersteuner

Na jaren in de zorg gewerkt te hebben ben ik eind 2018 begonnen aan de opleiding logopedie. Bij KennemerFysio en KennemerLogo kreeg in dezelfde periode de kans om als praktijkbegeleider te komen werken. Een leuke en leerzame functie die tevens een prettige combinatie vormt met mijn opleiding. Daarnaast vind ik het heerlijk om in mijn vrije tijd lekker op het strand of in het bos te lopen met mijn gezin en onze labradoodle.
[/vc_column]

Tosca: Logopedist, preverbaal logopedist

Mijn naam is Tosca Bockhop en ik werk sinds september 2017 met veel plezier als logopedist bij KennemerFysio & KennemerLogo. Ik werk op een behandelgroep van Parlan ‘de Toverhazelaar’, de praktijklocatie aan de Kennemerstraatweg en onze locatie aan de Slochterwaard. Hier behandel ik voornamelijk kinderen met (ernstige) spraak-taalproblemen. Ik ben in november 1995 afgestudeerd als logopedist aan de Hogeschool van Amsterdam en heb sindsdien met ouderen in een verpleeghuis en kinderen gewerkt (o.a. SBO). Daarnaast ben ik erg geïnteresseerd in jonge kinderen met voedingsproblemen en sta ik geregistreerd als preverbaal logopedist. In de nabije toekomst wil ik mij specialiseren in het geven van de Hanencursus aan ouderen. Mijn andere passie is dieren. Ik werk één dagdeel in de week bij stichting Zwerfdier, waar ik knuffel met de katten en de verblijven schoonmaak. Daarnaast heb ik een aantal cursussen en een opleiding op het gebied van alternatieve geneeswijzen voor dieren gevolgd. Ik woon samen met mijn 3 katten in het mooie Bergen, vlakbij het bos en de zee. Verder zijn mijn hobby’s paardrijden, wandelen, lezen en in mijn tuintje rommelen. Ik hoop u te ontmoeten op één van onze locaties!

[/vc_column_text]

[/vc_row]

Nicoline: Logopedist

Shanna: Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut i.o., Fitkids, Shockwave

Binnen de opleiding fysiotherapie ben ik tijdens mijn stages en minor ‘kinderen’ veel in aanraking gekomen met het vak kinderfysiotherapie. Dit heeft mij enthousiast gemaakt voor deze doelgroep. Om deze reden ben ik direct na mijn afstuderen bij KennemerFysio gestart. Ik behandel hier vooral kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar met zowel grof- als fijnmotorische problemen. Ik zie het als een uitdaging om ieder kind, in samenwerking met de ouders, te ondersteunen in de motorische ontwikkeling. Alle leeftijden brengen weer leuke nieuwe uitdagingen met zich mee. Een passende benadering vinden voor ieder individueel kind is wat mij erg aanspreekt in het vak. Geen kind is hetzelfde, wat veel variatie in het werken met kinderen met zich meebrengt. Daarbij staat de vraag van ouder en (indien mogelijk) van het kind altijd centraal: wat zijn de problemen en wensen ten aanzien van de ontwikkeling van het kind? Naast het behandelen van kinderen vind ik het ook leuk een paar dagdelen per week volwassenen te behandelen. Dit geeft voor mij een leuke afwisseling in de week.

Denise: Fysiotherapeut, SI-therapeut, kinderfysiotherapeut i.o.

In 2013 heb ik mijn opleiding fysiotherapie aan de Hogeschool van Amsterdam afgerond. Tijdens de opleiding ben ik middels mijn stage bij KennemerFysio, de minor Kinderen en een verdiepingsprogramma enthousiast geworden voor het werken met kinderen. Na het afronden van de opleiding ben ik eerst met volwassenen gaan werken. Ondertussen heb ik de post-HBO opleiding Sensorische Informatieverwerking gevolgd en afgerond en heb ik vanaf 2016 bij een kinderpraktijk gewerkt. Sinds januari 2018 versterk ik het team bij KennemerFysio als kinderfysiotherapeut i.o. en SI-therapeut. In 2018 ben ik ook gestart met de Master Kinderfysiotherapie. In mijn vrije tijd doe ik graag bootcamp, yoga en gezelschapsspellen.

Renske: Fysiotherapeut, kinderfysiotherapeut, Fitkids

[/vc_column]

Sander: Fysiotherapeut, Dry Needling, Medical Taping, Shockwave

Aangenaam! Ik ben Sander Blaauw, afgestudeerd als fysiotherapeut en vanaf december 2018 werkzaam op dinsdag en vrijdag in de praktijk. Ik vind het erg leuk om mensen te helpen bij hun fysieke klachten. Ook als dit gaat om het geven van advies en informatie. Ik probeer met een gezond portie humor de behandelingen zo gezellig mogelijk te maken, waar uiteraard de nadruk ligt op het verhelpen van de klacht. Doordat ik meerdere behandeltechnieken beheers, kan ik bij veel klachten effectief handelen.

Naast mijn werkzaamheden bij KennemerFysio, ben ik ook werkzaam in Heerhugowaard. Als hobby ben ik verzorger bij FC Volendam O19 en bij voetbalclub De Grasshoppers ben ik éé’n avond als fysiotherapeut werkzaam. Zelf voetbal ik bij RKSV Sint George in Spierdijk.

[/vc_row]

Danique: Fysiotherapeut, FysioFit