Vacatures KennemerFysio & KennemerLogo

Word jij onze nieuwe collega? Wij hebben momenteel 2 vacatures: een logopedist(e) en kinderfysiotherapeut(e) (i.o).

Voor beide functies geldt dat er vele mogelijkheden zijn, neem dus gerust contact op voor meer informatie omtrent deze interessante banen binnen ons professionele en leuke multidisciplinaire team! 072-5125702 of info@kennemerfysio.nl

__________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vacature Logopedist

Collega gezocht: Enthousiaste logopedist!

KennemerFysio is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie, logopedie en preverbale logopedie. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en BrainMoves.

We zijn een jong, dynamisch team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

  • De functie bestaat aanvankelijk uit minimaal 8 uur per week, indien gewenst is per direct een functie tot 24 uur mogelijk. Daarnaast is uitbreiding (op korte termijn) mogelijk.
  • Ervaring met het werken met kinderen is een vereiste.
  • De doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen in de leeftijdscategorie 2 t/m 10 jaar. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden wordt op locatie uitgevoerd, binnen een centrum voor Daghulp waar kinderen met meerdere problematieken komen.
  • Ervaring met Intramed (Plus)is gewenst, Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en het AGB-register zijn vereist.

Ben jij die gedreven logopedist die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief en CV naar info@kennemerfysio.nl

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos

072-5125702 of info@kennemerfysio.nl

___________________________________________________________________________________________________________________________________________

Vacature Kinderfysiotherapeut (i.o.)

Collega gezocht! Enthousiaste Kinderfysiotherapeut (i.o.)

KennemerFysio is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie en logopedie. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en Brain Moves .

We zijn een jong, dynamisch, multidisciplinair team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. Er is een fitnessruimte, grote (kinder)oefenzaal en er zijn meerdere kleinere behandelruimten.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende kinderfysiotherapeut(i.o. mits eerste studiejaar reeds is afgerond) die zin heeft aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

  • De functie bestaat uit 3 tot 5 dagen per week, afhankelijk van ervaring en wensen met betrekking tot aantal werkdagen.
  • Affiniteit en ervaring met het werken met kinderen is een vereiste.
  • De doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen in de leeftijdscategorie 4 t/m 12 jaar. Daarnaast is er een mogelijkheid tot het behandelen van zuigelingen. Naast het uitvoeren van individuele behandelingen, bestaat er ook de mogelijkheid Fitkids groepen te begeleiden.
  • Ervaring met Intramed (Plus)is gewenst, BIG-, CKR- en AGB-registraties zijn vereist.

Ben jij die gedreven kinderfysiotherapeut(e) die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief en CV of bel ons op 072-5125702

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos