Nieuwe vacature: logopedist

Collega gezocht: Enthousiaste logopedist!

KennemerFysio is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie, logopedie en preverbale logopedie. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en BrainMoves.

We zijn een jong, dynamisch team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar.

Wegens uitbreiding van onze werkzaamheden, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

  • De functie bestaat aanvankelijk uit 18 – 24 uur per week, waarbij uitbreiding mogelijk is.
  • Ervaring met het werken met kinderen is een vereiste.
  • De doelgroep bestaat voornamelijk uit kinderen in de leeftijdscategorie 2 t/m 10 jaar. Het grootste gedeelte van de werkzaamheden wordt op locatie uitgevoerd, binnen een centrum voor Daghulp waar kinderen met meerdere problematieken komen.
  • Ervaring met Intramed (Plus)is gewenst, Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en het AGB-register zijn vereist.

Ben jij die gedreven logopedist die wij zoeken? Stuur dan zo snel mogelijk een sollicitatiebrief en CV naar info@kennemerfysio.nl

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos