Vacature Logopedie

Vacature Logopedie

We zijn op zoek naar een enthousiaste collega om onze logopediesectie aan te vullen binnen onze multidisciplinaire praktijk in Alkmaar!

KennemerFysio & KennemerLogo is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, logopedie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie en (kinder-)oefentherapie in Alkmaar. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en BrainMoves.

We zijn een gevarieerd en dynamisch team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar. We werken veel samen met oa. scholen voor speciaal, maar ook regulier (basis-) onderwijs, consultatiebureau’s en jeugdartsen in onze regio.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft om onze logopediesectie te versterken en aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

  • De functie kan worden ingevuld op onze praktijklocatie aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar.
  • De doelgroep bestaat uit kinderen (meest in de leeftijd van 2 t/m 8 jaar), met problemen op het gebied van taal- en/of spraakproblemen, OMFT-problematiek.
  • Indien gewenst volwassenen: Als aanpassing op bovenstaande functie hebben we ook nog opties voor invulling van uren op verschillende locaties, waaronder speciaal onderwijs (SO Heliomare), speciaal basisonderwijs (SBO), en verschillende regulier basis onderwijsscholen in Alkmaar.
  • Ervaring met Intramed (Plus) is prettig, Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en het AGB-register zijn vereist.

BEN JIJ DIE GEDREVEN LOGOPEDIST DIE WIJ ZOEKEN? OF HEB JE NOG VERDERE VRAGEN?

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos