Vacature logopedist

Vacature logopedist

BEN JIJ EEN ENTHOUSIASTE LOGOPEDIST DIE GRAAG MET KINDEREN WIL WERKEN?

Dan zijn we  voor onze multidisciplinaire praktijk op zoek naar jou!

Wij zijn per direct op zoek naar een (evt. bijna afgestudeerde) zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft aan de slag te gaan binnen onze multidisciplinaire praktijk in Alkmaar. 

ONZE PRAKTIJK

KennemerFysio & KennemerLogo is een groeiende multidisciplinaire praktijk voor fysiotherapie, kinderfysiotherapie, Sensorische Informatieverwerkingstherapie, logopedie en preverbale logopedie in Alkmaar. Naast de reguliere therapieën geven we o.a. ZwangerFit-lessen, FitKids, babymassage en BrainMoves .

We zijn een jong, dynamisch team, waarbij iedereen de ruimte krijgt voor persoonlijke ontwikkeling, meedenkt over de keuzes voor de praktijk en waar we elkaars kwaliteiten zoveel mogelijk benutten. De hoofdlocatie van onze praktijk is gelegen aan de Kennemerstraatweg in Alkmaar.

Wij zijn per direct op zoek naar een enthousiaste en zelfstandig werkende logopedist, die zin heeft aan de slag te gaan binnen onze praktijk.

DE FUNCTIE

  • Het betreft een functie voor 4 (korte) schooldagen, ongeveer 20 – 26 uur per week. Er zijn ook mogelijkheden om slechts een deel van het aantal uren in te vullen.
  • De doelgroep bestaat uit kinderen van 2 t/m 12 jaar, die participeren binnen een mytylschool en/of een centrum voor dagbehandeling waar kinderen met meerdere (gedrags-) problematieken komen.
  • Het behandelen van volwassen is eventueel een mogelijkheid.
  • Ervaring met Intramed (Plus) is prettig, Registratie in het Kwaliteitsregister Paramedici en het AGB-register zijn vereist.

WIJ BIEDEN

  • Werken binnen een gezellig multidisciplinair team.
  • Mogelijkheden tot (administratieve) ondersteuning, oa door onze praktijkondersteuner.
  • Reiskostenvergoeding.
  • Vergoeding van registratiekosten voor het Kwaliteitsregister Paramedici.
  • Bijdragen voor na- en bijscholing.

BEN JIJ DIE GEDREVEN LOGOPEDIST DIE WIJ ZOEKEN? OF HEB JE NOG VERDERE VRAGEN?

Wij kijken ernaar uit om onze nieuwe collega te ontmoeten! Neem contact op via info@kennemerfysio.nl of via 072-5125702.

We horen graag van je!

Maaike Schouten en Suzanne Saarloos, praktijkhouders KennemerFysio & KennemerLogo